Sodelujte na Evropskem tednu športa 2022

EVROPSKI TEDEN ŠPORTA – VABILO K SODELOVANJU

 

Olimpijski komite- združenje športnih zvez vas vabi, da se s svojimi športnimi aktivnostmi pridružite Evropskemu tednu športa, ki bo letos potekal od 23. do 30. septembra, in spodbudite prebivalce Novega mesta k zdravemu načinu življenja z gibanjem in športom, hkrati pa izkoristite priložnost za promocijo vašega športnega kluba. 
Z Evropskim tednom športa kot iniciativo, ki skuša blažiti upad deleža telesno nedejavnih, še posebej ranljivih skupin, želimo šport približati tudi ekonomsko in socialno šibkejšim zato si želimo, da so aktivnosti v tem tednu za uporabnike brezplačne. Na evropski ravni se povezujemo pod enotnim sloganom #BeActive, v Sloveniji temu sporočilu dodajamo prevod #BodiAktiven.
Nacionalni koordinator projekta v Sloveniji je Olimpijski komite Slovenije-Združenje športnih zvez. 
Vabilo k sodelovanju predsednika krovne športne organizacije Bogdana Gabrovca si lahko preberete v priponki. 

KAKO SODELUJETE? Na spletni stani ewos.olympic.si/objavi-dogodek/ registrirajte svoj dogodek, vadbo ali druge aktivnosti. Več informacij o sodelovanju pa lahko preberite tukajPridružite se Evropskemu tednu športa in skupaj prispevajmo k bolj zdravi in uspešnejši družbi. Za vse dodatne informacije smo na voljo tudi na e-naslovu sportzavse@olympic.si ali telefonski številki 01-230 60 06.